Øyvind Aalerud fikk seg en negativ overraskelse da han skulle handle inn til fårikålgryte i slutten av oktober. Sesongen var over, fikk han beskjed om.
Arbeidsgiverforeningen Norsk olje og gass ville ikke gå med på en avtale om mer norsk mat på sokkelen.
Salget av storfekjøtt, svinekjøtt og egg forventes å øke som følge av ulike samfunnsrestriksjoner. Men utviklingen på sikt, er mer usikker.
Mange av produksjonene i landbruket sliter med overproduksjon, og får langt dårligere betalt enn de ellers ville. Telemark Bondelag mener løsningen er kvoteordninger i flere produksjoner.
Onsdag 28. mars avslører NRK Forbrukerinspektørene hvorfor lamme- og sauekjøttet ikke kommer fram til butikkene.
Hans Edvard Holtung driver med slaktegris og er lei av langvarig overproduksjon. Løsningen hans er å endre konsesjonsregelverket for smågrisprodusentene.
Ett døgn etter kampanjestart hadde 2300 sauebønder svart. 25 000 personer har fanget opp kampanjen på Norsk Sau og Geits FB-sider.
NSG vil gjennom en ny spørreundersøkelse finne ut hva sauebøndene selv har gjort for å bedre markedssituasjonen.
Geir Heggheim mener både saue- og svinebønder må ta tak for å få ned produksjonen.