Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Elisabeth Morthen ansatt som ny direktør i Gartnerhallen

Har bakgrunn fra Tine og Innovasjon Norge.

Ny direktør: Elisabeth Morthen begynner i stillingen 1. oktober. (Foto: Privat)
Ny direktør: Elisabeth Morthen begynner i stillingen 1. oktober. (Foto: Privat)

Styret i Gartnerhallen SA har ansatt Elisabeth Morthen som ny administrerende direktør.

Les mer: Norskutvikla pære møter belgisk import

Elisabeth Morthen har en master i nærings- og ressursøkonomi fra NMBU og et masterprogram i ledelse fra Handelshøyskolen BI.

Store mål

Hun har bakgrunn som blant annet konserndirektør i Tine, kommunikasjonsdirektør i Innovasjon Norge og styremedlem i Statkraft, skriver Gartnerhallen i en pressemelding.

– Styret i Gartnerhallen er svært tilfredse med at Elisabeth Morthen tiltrer som ny administrerende direktør, sier styreleder Per Olav Skutle.

– Vi ser et stort potensial for vekst i grøntmarkedet og vi har store forventninger til at Morthen skal bidra til at de ekspansive målene vi har satt oss blir nådd, legger han.

Annonse

Elisabeth Morthen begynner i stillingen 1. oktober.

Produkter i verdensklasse

– Jeg er svært glad for å få muligheten til å lede landets største leverandør av frukt og grøntprodukter, og gleder meg til å ta fatt på jobben. Det blir spennende å samarbeide med produsenter over hele landet for sikre forbrukerne best mulig tilbud av norske kvalitetsprodukter, sier Elisabeth Morthen.

– Norske grønnsaker, poteter, bær og frukt har kvalitet i verdensklasse, er sunt for kroppen og er en klimamessig gunstig matproduksjon. Dette er nettopp hva forbrukerne etterspør, og forutsetningene for fortsatt vekst i markedet er derfor de aller beste. Gjennom fortsatt innovasjon og produktutvikling skal vi sammen med våre samarbeidspartnere møte nye forbrukerønsker, legger hun til.

Gartnerhallen SA omsatte i 2016 for 2,3 mrd. NOK, og samarbeider med de store markedsaktørene i grøntnæringen i Norge, både innen industri, distribusjon og omsetning.

Gartnerhallen SA eies av 1165 norske frukt- og grøntprodusenter.

Neste artikkel

Gartnerhallen-leder vil ha norske roboter