Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Vil ha Trude på topp i Fjørfelaget

Valgkomiteen i Norsk Fjørfelag har talt. Den vil ga Trude Hegle som ny styreleder.

Innstilt som ny styreleder: Trude Hegle (53) driver kyllingproduksjon i Rakkestad. Hun beskrives både som engasjert og faglig kompetent. Foto: Privat
Innstilt som ny styreleder: Trude Hegle (53) driver kyllingproduksjon i Rakkestad. Hun beskrives både som engasjert og faglig kompetent. Foto: Privat

Hegle har sittet som styremedlem i Fjørfelaget i fire år. 53-åringen som driver kyllingproduksjon i Rakkestad beskrives både som engasjert og faglig kompetent.

I tillegg til å drive gård med kylling,- melk- og ammeku-produksjon, praktiserer Trude også som veterinær.

Nåværende styreleder, Ingunn Øderud (62), har gitt beskjed til valgkomiteen at hun ikke er disponibel for en ny periode. Øderud har flere engasjerte år bak seg i styret.

Kåre Vevik (56), rugeeggsprodusent i Trøndelag, er ikke på valg som styremedlem, og har ett år igjen i styret, men har sagt ifra seg gjenvalg som nestleder.

Annonse

Rune Aas (47) fra Brumunddal er på valg som styremedlem. Han innstilles på gjenvalg og i tillegg som ny nestleder. Aas driver kyllingproduksjon på gården han og kona kjøpte på det åpne markedet for fem år siden, og har nettopp ferdigstilt kylling hus nummer to på gården.

Thomas Kjørstad (44), kalkunprodusent fra Kongsberg, innstilles som nytt styremedlem. 44-åringen er utdannet økonom, og hadde flere år bak seg i oljebransjen før han ble bonde på heltid. Kjørstad har nettopp bygget nytt kalkunhus til full konsesjon.

Kenneth Hole (43), eggprodusent på Jæren, og Eirik Voll (50), kyllingprodusent i Ryfylke, er ikke på valg. Valgkomiteen foreslår gjenvalg på Odd Ingar Skei (54) fra Beitstad som 1. vara til styret og Marit Skuterud Vennatrø (48) fra Ås som 2. vara.

Neste artikkel

Rekordhøy eggavgift rammer produsentene hardt