Slik blir melka testa frå fjøs til kartong

Bakteriar formeirar seg ved todeling. Ved gode forhold, til dømes ved manglande kjøling, deler dei seg kvart 20. minutt. Gode rutinar og mange prøvar sikrar kvaliteten ved Tine sine anlegg.

Viktige testar: Laboratorieingeniør ved Tine Bergen, Jan-Erik Henriksen, og kollegane tar mange testar gjennom ei arbeidsveke ved anlegget på Flesland.
Viktige testar: Laboratorieingeniør ved Tine Bergen, Jan-Erik Henriksen, og kollegane tar mange testar gjennom ei arbeidsveke ved anlegget på Flesland.
Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

Bondebladets digitale produkter (Appen Bondebladet og nettsiden bondebladet.no) kan benyttes gratis av alle som er mottakere av Bondebladet gjennom medlemskap i Norges Bondelag og andre samvirkeorganisasjoner, samt av alle som har et eget abonnement på Bondebladet. Klikk her for å lage en digital bruker!

Digital

Bestill

3 måneder for kun 125,-

Komplett

Bestill

3 måneder for kun 249,-

Neste artikkel

Med Tine-bilen mot Folgefonna