Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Skogsamling for damene

Kvinner i Skogbruket inviterer til fagdager i Stavanger

Kvinner i skogbruket. Her fra en samling i Elverum i vår. Foto: Gerd Inger Aarnes

Organisasjonen Kvinner i Skogbruket inviterer til en skogfaglig samling i Stavanger første helgen i september. Arrangementet starter med landsmøte på fredagen, og de påfølgende dagene blir det temakonferanse i byen og rundt i fylket.

Tema for samlingen er næringsutvikling, og det vil handle om innovative måter å utnytte skogressursene på. Konferansen er åpen for alle som ønsker å lære mer om skogbruk og kreativ næringsutvikling.

Lørdag 2. september blir det rundtur i Ryfylke og Sandnes til bønder som driver litt utradisjonelt skogbruk. Denne dagen kommer også medlemmer fra skogselskapet i Rogaland, og det blir servering trearkitektoniske omgivelser på Preikestolen Fjellstue.

Annonse

Arrangement avsluttes søndag i det nye publikumsbygget på Mostun Natursenter i Stavanger, som er et godt eksempel på bruk av lokalt trevirke med mange spennende løsninger. Her får deltakerne mulighet til å høre hvordan man må tenke annerledes i «unge» skogområder sammenlignet med tradisjonelle skogstrøk på Østlandet. Du kan lese mer om arrangementet på denne siden

LES OGSÅ: Har tidoblet skoggjødslingen

Neste artikkel

Store arealer i Amazonas kan bli avskoget