Norturaansatt: – Vi sjekker pakkene minst hvert kvarter

Nortura Sarpsborg jobber med å forbedre industriprosessen fra A til Å, for slik å kutte matsvinn. Bra for motivasjonen, miljøet og bedriftsøkonomien, mener fabrikksjefen.

Følger nøye med: Nortura Sarpsborg er opptatt av å gjøre forbedringer gjennom hele prosessen, for slik å minimere feil som kan gi matsvinn. – Om det er noen feil på pakken, må vi stanse linja. Men det skjer ikke ofte, sier Anne Sofie Aarum.
Følger nøye med: Nortura Sarpsborg er opptatt av å gjøre forbedringer gjennom hele prosessen, for slik å minimere feil som kan gi matsvinn. – Om det er noen feil på pakken, må vi stanse linja. Men det skjer ikke ofte, sier Anne Sofie Aarum.
Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

Bondebladets digitale produkter (Appen Bondebladet og nettsiden bondebladet.no) kan benyttes gratis av alle som er mottakere av Bondebladet gjennom medlemskap i Norges Bondelag og andre samvirkeorganisasjoner, samt av alle som har et eget abonnement på Bondebladet. Klikk her for å lage en digital bruker!

Digital

Bestill

3 måneder for kun 125,-

Komplett

Bestill

3 måneder for kun 249,-

Neste artikkel

Ny dyrevelferdsmelding først i 2024