– Hvor har pengene blitt av, Nortura?

Nortura-delegater stiller spørsmål ved hvorvidt årelang nedtrimming av anleggsstrukturen og innsparte milliarder egentlig har hjulpet på i deres økonomiske hverdag.

Utfordret ledelsen: – Nortura har ikke klart å følge opp det arbeidet jeg gjør for å få god og sunn mat på bordet. Jeg har hele tiden måttet jobbe raskere, sa kalkunprodusent Hanne Guåker i Nes på Hedmarken under årsmøtet.  Foto fra det nedlagte slakteriet på Otta.
Utfordret ledelsen: – Nortura har ikke klart å følge opp det arbeidet jeg gjør for å få god og sunn mat på bordet. Jeg har hele tiden måttet jobbe raskere, sa kalkunprodusent Hanne Guåker i Nes på Hedmarken under årsmøtet. Foto fra det nedlagte slakteriet på Otta.
Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

Bondebladets digitale produkter (Appen Bondebladet og nettsiden bondebladet.no) kan benyttes gratis av alle som er mottakere av Bondebladet gjennom medlemskap i Norges Bondelag og andre samvirkeorganisasjoner, samt av alle som har et eget abonnement på Bondebladet. Klikk her for å lage en digital bruker!

Digital

Bestill

3 måneder for kun 125,-

Komplett

Bestill

3 måneder for kun 199,-

Neste artikkel

Urbane måker blant urbane mennesker