Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Glade kretsmøte-vinnere

Deltakelse på kretsmøtene i Felleskjøpet ble en morsom og lønnsom affære for to bønder fra Hordaland og Vestfold.

Vant John Deere Gator: Henrik Lund fra Larvik (fra venstre) og Kari Brørvik og sønnen Jarand fra Eksingedalen i Hordaland gikk på kretsmøte i Felleskjøpet, og det resulterte i gjeve premier fra styreleder Anne Jødahl Skuterud. (Foto: Lars Olav Haug)

Felleskjøpet hadde satt opp en skikkelig gulrot foran vinterens kretsmøter: Alle møtedeltakere som registrerte seg var med i trekningen av et John Deere Gator terrengkjøretøy eller en Avant kompaktlaster.

Vinnerne var invitert til FK-årsmøtet på Gardermoen, hvor premien ble overrakt av styreleder Anne Jødahl Skuterud.

Begge vinnerne ble overrasket og glade da de fikk telefon om at det var nettopp deres navn som var trukket opp av hatten.

For hvem kan vel tro at de er så heldige å vinne en maskin verdt over en kvart million kroner når de stiller på et kretsmøte?

Valgte terrengkjøretøy

Annonse

De heldige var Henrik Lund fra Larvik og Kari Brørvik fra Eksingedalen. Henrik driver med kornproduksjon på gården hvor faren Bjørn Lund også driver med asparges, frø og eggproduksjon. Han valgte seg en terrenggående John Deere Gator.

Det samme valget gjorde Kari Brørvik, som driver gard med 120 vinterfôra sauer og småkraft i Eksingedalen i Vaksdal kommune.

Brørvik hadde med sønnen Jarand på FK-årsmøtet, og forteller at han hadde medbestemmelse i valget av terrengkjøretøy.

John Deere Gator har firehjulstrekk og en lastekapasitet på 363 kg.

Neste artikkel

Nortura får pengestøtte til slakteavfall