Fedjepar med villsau, ullgris og tang på menyen

Linda og Jostein Husa har sagt opp faste lærarjobbar for å leva av turisme, villsau, ullgris og smakar frå naturen. Paret har bygd om den gamle løa til å romme produksjon, servering og husvære til utleige.

Smak av naturen: Linda og Jostein Husa på Fedje vil gi folk gode natur- og smaksopplevingar. Dei er med i eit beitelag som har rundt 100 villsauer gåande på øya.
Smak av naturen: Linda og Jostein Husa på Fedje vil gi folk gode natur- og smaksopplevingar. Dei er med i eit beitelag som har rundt 100 villsauer gåande på øya.
Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

Bondebladets digitale produkter (Appen Bondebladet og nettsiden bondebladet.no) kan benyttes gratis av alle som er mottakere av Bondebladet gjennom medlemskap i Norges Bondelag og andre samvirkeorganisasjoner, samt av alle som har et eget abonnement på Bondebladet. Klikk her for å lage en digital bruker!

Digital

Bestill

3 måneder for kun 125,-

Komplett

Bestill

3 måneder for kun 225,-

Neste artikkel

Beitelag nekter å følge Mattilsynets vedtak