Bøkkar med biff på menyen

Det er fyrst og fremst tretønner det går i på Tønnegarden, men meir enn det. Vestlandsk fjordfe, ein bakaromn, catering og fine selskapslokale sikrar mangfald på garden til Kari og Jostein Gangstø.

Fem generasjonar: Jostein Gangstø i tønnefabrikken. Kunnskap og handverk har blitt overført frå slektsledd til slektsledd på Tønnegarden. No er det Jostein og Oddvar som produserer tønnene. Foto: Karl Erik Berge
Fem generasjonar: Jostein Gangstø i tønnefabrikken. Kunnskap og handverk har blitt overført frå slektsledd til slektsledd på Tønnegarden. No er det Jostein og Oddvar som produserer tønnene. Foto: Karl Erik Berge
Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

Bondebladets digitale produkter (Appen Bondebladet og nettsiden bondebladet.no) kan benyttes gratis av alle som er mottakere av Bondebladet gjennom medlemskap i Norges Bondelag og andre samvirkeorganisasjoner, samt av alle som har et eget abonnement på Bondebladet. Klikk her for å lage en digital bruker!

Digital

Bestill

3 måneder for kun 125,-

Komplett

Bestill

3 måneder for kun 249,-

Neste artikkel

«Gris i Troms» jobber for å tredoble svineproduksjonen