Bøkkar med biff på menyen

Det er fyrst og fremst tretønner det går i på Tønnegarden, men meir enn det. Vestlandsk fjordfe, ein bakaromn, catering og fine selskapslokale sikrar mangfald på garden til Kari og Jostein Gangstø.

Fem generasjonar: Jostein Gangstø i tønnefabrikken. Kunnskap og handverk har blitt overført frå slektsledd til slektsledd på Tønnegarden. No er det Jostein og Oddvar som produserer tønnene. Foto: Karl Erik Berge
Fem generasjonar: Jostein Gangstø i tønnefabrikken. Kunnskap og handverk har blitt overført frå slektsledd til slektsledd på Tønnegarden. No er det Jostein og Oddvar som produserer tønnene. Foto: Karl Erik Berge
Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

Digital

Bestill

3 måneder for kun 125,-

Komplett

Bestill

3 måneder for kun 199,-

Neste artikkel

Stor intern uenighet om videre arealbruk