Bondebladet på mobil og nettbrett

Bondebladet er bondens egen ukeavis og samler alle våre nyheter å ett sted, slik at du enkelt får oversikt. Appen kan benyttes gratis av alle som er mottakere av Bondebladet gjennom medlemskap i Norges Bondelag og andre samvirkeorganisasjoner, eller av alle som har et eget abonnement på Bondebladet.

Appen Bondebladet er en tjeneste som er forbeholdt våre abonnenter. Du benytter samme brukernavn og passord du bruker for å logge deg på i appen og på våre nettsider. Dersom du ikke allerede har opprettet en bruker, kan du gjøre det ved å gå til www.bondebladet.no/komigang.

I appen kan du følge de emnene og selskapene/organisasjonene du er mest interessert i, og du kan motta push varsler hver gang vi publiserer en ny sak som du følger.

De viktigste nyhetene. Med appen fra Bondebladet er du alltid oppdatert på det som skjer. Vi sender deg pushvarsel på de viktigste nyhetssakene.

Våre beste saker. Vi samler vårt beste innhold i egne utgaver, som du kan ta frem når det passer for deg.

Bli din egen nyhetssjef. Skreddersy din nyhetsstrøm etter dine ønsker og interesser. Velg hvilke emner og selskap/organisasjoner du vil følge.

Få et push varsel hver gang din favorittjournalist publiserer en ny sak og få alt innhold fra denne journalisten i egen nyhetsstrøm.

Du får tilgang til de 16 siste utgavene av Bondebladet i appen. Du kan lese ukens papiravis som eAvis fra onsdag hver uke, og vi sender deg et push når en ny utgave er klar for nedlasting.

Appen er tilgjengelig i App Store og Google Play