Matkornbønder, mølle, bakeri - har vi samme mål?

Kan melblandinger og oppskrifter justeres, slik at man bedre kan utnytte sesongens norske matkornavling, spør Håkon Tørrestad, leder i KiO. Foto: Dean Drobot, Mostphotos
Kan melblandinger og oppskrifter justeres, slik at man bedre kan utnytte sesongens norske matkornavling, spør Håkon Tørrestad, leder i KiO. Foto: Dean Drobot, Mostphotos
Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

Bondebladets digitale produkter (Appen Bondebladet og nettsiden bondebladet.no) kan benyttes gratis av alle som er mottakere av Bondebladet gjennom medlemskap i Norges Bondelag og andre samvirkeorganisasjoner, samt av alle som har et eget abonnement på Bondebladet. Klikk her for å lage en digital bruker!

Digital

Bestill

3 måneder for kun 125,-

Komplett

Bestill

3 måneder for kun 225,-

Neste artikkel

Matkornbønder, møller og bakerier – har vi samme mål?