Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Verdensledende genetikksamarbeid på storfe

Geno inngår eksklusiv avtale med ABS.

Mer synlig: Gjennom avtalen med ABS ønsker Geno å bli enda mer synlige i det globale markedet, sier Sverre Bjørnstad, administrerende direktør i Geno.
Mer synlig: Gjennom avtalen med ABS ønsker Geno å bli enda mer synlige i det globale markedet, sier Sverre Bjørnstad, administrerende direktør i Geno.

Geno Global AS har gjort suksess med salg av Norsk Rødt Fe (NRF) globalt. Nå har de inngått avtale med verdens ledende genetikkselskap på storfe, ABS, om å overta salget i definerte markeder fra 1. august.

Det er en eksklusiv avtale om salg, distribusjon og markedsføring av NRF som er inngått og den omfatter Storbritannia, Italia, Nord-Amerika, Tyskland, Frankrike, New Zealand og Australia.

– Vi har sett at populariteten til NRF har økt år for år, men vi ønsker å bli enda mer synlige i det globale markedet, sier Sverre Bjørnstad, administrerende direktør i Geno.

Han mener et partnerskap med ABS gir mulighet til å distribuere NRF-genetikk på en mer effektiv måte, noe som vil gi økt verdi for kundene og bidra til økt vekst for begge selskaper.

Annonse

– I Geno sin strategi for 2013-18 har det vært målsetting om å gjøre flere strategiske grep for å styrke eksporten av vår merkevare Norwegian Red. Styret i Geno har godkjent ny avtale med ABS og den vil gjelde fra 1. august, bekrefter styreleder i Geno, Jan Ole Mellby.

I løpet av høsten 2016 vil Geno og ABS i samarbeid til å lansere et helt nytt konsept for bruk av NRF i sine felles markeder.

–Vi mener at vi med denne avtalen har etablert en viktig og god strategisk allianse som vil forsterke vår tilstedeværelse i det globale markedet, øke eksporten ytterligere samt bidra til å etablere større kjennskap til NRF internasjonalt, sier Bjørnstad.

Neste artikkel

Lav forekomst av antibiotikaresistens