Tilliten stiger igjen

I to år på rad har folks tillit til kjøtt, kylling og bransjen sunket. Men nå stiger den igjen, viser undersøkelse.

Økt tillit: Tilliten til både rødt kjøtt, kylling, egg og bransjen har økt fra 2019 til 2020. Her sees kjøttskjæring på et av Norturas slakterier. Foto: Nortura/Øyvind Haug
Økt tillit: Tilliten til både rødt kjøtt, kylling, egg og bransjen har økt fra 2019 til 2020. Her sees kjøttskjæring på et av Norturas slakterier. Foto: Nortura/Øyvind Haug
Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

Bondebladets digitale produkter (Appen Bondebladet og nettsiden bondebladet.no) kan benyttes gratis av alle som er mottakere av Bondebladet gjennom medlemskap i Norges Bondelag og andre samvirkeorganisasjoner, samt av alle som har et eget abonnement på Bondebladet.Klikk her for å lage en digital bruker!

Digital

Bestill

3 måneder for kun 125,-

Komplett

Bestill

3 måneder for kun 199,-

Neste artikkel

Ærlighet varer definitivt lengst