Mer norsk mat på plattformene

Equinor endrer menyen offshore. Nå skal det bli mer norske og mer lokale råvarer. – En seier, sier Trond Cato Fylling. Nå vil han ha andre oljeoperatører til å følge etter.

Mer norsk: Equinor har bestemt at de skal bruke mer norske og mer lokale råvarer. Bildet er av Heidrun på Haltenbanken, der Trond Cato Fylling er kjøkkensjef. Foto: Equinor/Øyvind Hagen)
Mer norsk: Equinor har bestemt at de skal bruke mer norske og mer lokale råvarer. Bildet er av Heidrun på Haltenbanken, der Trond Cato Fylling er kjøkkensjef. Foto: Equinor/Øyvind Hagen)
Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

Bondebladets digitale produkter (Appen Bondebladet og nettsiden bondebladet.no) kan benyttes gratis av alle som er mottakere av Bondebladet gjennom medlemskap i Norges Bondelag og andre samvirkeorganisasjoner, samt av alle som har et eget abonnement på Bondebladet. Klikk her for å lage en digital bruker!

Digital

Bestill

3 måneder for kun 125,-

Komplett

Bestill

3 måneder for kun 249,-

Neste artikkel

BU-vinner: – Det er lurt å være litt unik