Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Kristin Malonæs er ny direktør i Geno

Kristin Malonæs har takket ja til jobben som adm.dir. i Geno. Hun begynner i stillingen 1. mars 2020.

Styreleder Jan Ole Mellby gratulerer Kristin Malonæs som kommende adm.dir. i Geno. (Foto: Geno)
Styreleder Jan Ole Mellby gratulerer Kristin Malonæs som kommende adm.dir. i Geno. (Foto: Geno)

Kristin Malonæs (49) kommer fra stillingen som nestleder i divisjon for Marked og Regioner i Innovasjon Norge, og er leder for Customer Operations, skriver Geno i en pressemelding.

Malonæs har bred styreerfaring og har tidligere vært direktør for Innovasjon Norge Hedmark. Hun er utdannet siviløkonom og har en mastergrad i Kunnskapsledelse og eMarketing fra Handelshøyskolen BI.

Kjennskap til kunder og marked

– Det har vært viktig for styret at den nye administrerende direktøren har bred ledererfaring og evner å utnytte og videreutvikle kompetansen blant ansatte. Videre er det en fordel å kjenne kundene og markedet til Geno og datterselskapene, spesielt med tanke på økt internasjonalisering av selskapet, sier styreleder Jan Ole Mellby i Geno.

Annonse

– God utvikling

Kristin Malonæs gleder seg til å ta fatt på oppgavene i Geno.

– Jeg ser frem til å videreutvikle selskapet i tett samarbeid med de ansatte og styret. Geno har gjennom et langsiktig målrettet arbeid en helt unik posisjon i markedet, hvor internasjonale kunder i stadig større grad etterspør Geno sine produkter. Det blir viktig for meg å legge rammene til rette for at Geno skal kunne fortsette sin gode utvikling og styrke sin posisjon internasjonalt, sier Kristin Malonæs.

Kristin Malonæs tiltrer stillingen som administrerende direktør i Geno SA 1. mars 2020.

– Nåværende adm.dir. Sverre Bjørnstad fratrer ved nyttår og fram til mars fungerer økonomisjef Lars Skramstad som daglig leder i selskapet, sier styreleder Jan Ole Mellby.

Neste artikkel

Bønder og fiskere mest fornøyde