Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Bondelaget valgte Landbruksforsikring

Ny samarbeidspartner på kollektive personforsikringer.

NYE SAMARBEIDSPARTNERE: Generalsekretær Per Skorge i Norges Bondelag (til høyre) og adm. direktør Håvard J. Djupedal i Landbruksforsikring har signert en avtale om kollektive personforsikringer for Bondelagets medlemmer. (Foto: Norges Bondelag)

Den nylig inngåtte avtalen mellom Norges Bondelag og Landbruksforsikring trer i kraft fra 1. oktober, melder Bondelaget i en pressemelding.

– Landbruksforsikring leverte det beste tilbudet, og vi mener selskapet vil bidra til å løfte personforsikring for bonden et steg videre. Det er også betryggende å kunne velge et selskap som kjenner landbruket og forstår behovene, sier Per Skorge, generalsekretær i Norges Bondelag.

Farlig arbeidsplass

Han peker på at landbruket fortsatt er en arbeidsplass med mange skader og ulykker, selv om innsatsen for å redusere risikoen har gitt resultater.

– Derfor er det viktig å forsikre liv og helse, slik at familien ikke havner i et økonomisk uføre om noe skulle skje.

Les mer: Flom på skadetoppen i 2016

1. oktober overtar Landbruksforsikring de kollektive gruppeliv- og ulykkesforsikringene for Bondelagets medlemmer.

– Vi er stolte og glade over å ha blitt foretrukket av en viktig organisasjon som Bondelaget, og ser med stor entusiasme fram til samarbeidet, sier Håvard J. Djupedal, administrerende direktør i Landbruksforsikring AS.

«Bondens eget forsikringsselskap»

Annonse

Selskapet ble etablert i 2001, og posisjonerer seg bevisst som «bondens eget forsikringsselskap».

Les mer: Gjensidige inn i sauegulvsak

Det tilbyr alle typer skadeforsikringer til både bønder, næringsliv og privatpersoner, men landbruket er et kjerneområde.

– Denne spesialiseringen har gitt oss god vekst de siste årene. Vår ambisjon er at dette skal fortsette, og vi tilpasser løpende organisasjonen vår til å kunne håndtere en økende markedsandel, sier Djupedal.

I fjor økte antall kunder til 17 150, som tilsvarer en vekst på 20 prosent. Premievolumet ved årsskiftet var 357 millioner kroner, opp 36 millioner kroner fra året før.

Neste artikkel

Deler ut millioner til el-kontroll