Vurderer egg-mulighetene våre i EU

Det finnes ikke gode grunner til å innføre holdbarhetsdato på 28 dager på egg i Norge, mener Helsedepartementet.

EU: – For øyeblikket arbeider vi med å vurdere hvordan vi best mulig kan fremme norske synspunkter i forbindelse med den offentlig høringen, eventuelt i samarbeid med de andre nordiske landene, sier statssekretær Ole Henrik Bjørkholt i Helse- og omsorgsdepartementet. (Foto: Øystein Heggdal)
EU: – For øyeblikket arbeider vi med å vurdere hvordan vi best mulig kan fremme norske synspunkter i forbindelse med den offentlig høringen, eventuelt i samarbeid med de andre nordiske landene, sier statssekretær Ole Henrik Bjørkholt i Helse- og omsorgsdepartementet. (Foto: Øystein Heggdal)
Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

Bondebladets digitale produkter (Appen Bondebladet og nettsiden bondebladet.no) kan benyttes gratis av alle som er mottakere av Bondebladet gjennom medlemskap i Norges Bondelag og andre samvirkeorganisasjoner, samt av alle som har et eget abonnement på Bondebladet. Klikk her for å lage en digital bruker!

Digital

Bestill

3 måneder for kun 125,-

Komplett

Bestill

3 måneder for kun 225,-

Neste artikkel

Nortura-sjef frykter samme EMV-utvikling på egg som kjøttdeig