Vi spiser litt mindre kjøtt

På fire år har forbruket av rødt kjøtt gått ned med 2,7 kilo per person. Kyllingforbruket øker, men ikke nok til å veie opp for nedgangen for rødt kjøtt.

Kjøttforbruket er ganske stabilt, men har gått noe ned det siste året. (Foto: Stian Eide)
Kjøttforbruket er ganske stabilt, men har gått noe ned det siste året. (Foto: Stian Eide)
Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

Bondebladets digitale produkter (Appen Bondebladet og nettsiden bondebladet.no) kan benyttes gratis av alle som er mottakere av Bondebladet gjennom medlemskap i Norges Bondelag og andre samvirkeorganisasjoner, samt av alle som har et eget abonnement på Bondebladet. Klikk her for å lage en digital bruker!

Digital

Bestill

3 måneder for kun 125,-

Komplett

Bestill

3 måneder for kun 199,-

Neste artikkel

Ærlighet varer definitivt lengst