Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Medvind for Massey Ferguson

November var en grei traktormåned, med økning på 63 traktorer sammenlignet med 2020. Massey Ferguson har medvind om dagen og topper statistikken med 58 traktorer, foran Fendt med 51 og Valtra med 48, skriver traktor.no.

Norgestraktoren 5S er godt mottatt her hjemme, og selger veldig bra. 8S med trinnløs Dyna-VT transmisjon er også noe mange kunder har ventet på. Nå er to nye serier underveis, 6S og 7S, men disse er det ikke levert noen av enda. Ifølge kilder hos Eikmaskin, vil de aller første traktorene kanskje rekke å komme på statistikken rundt årsskiftet, men dette er fortsatt usikkert.

Annonse

Med 51 leveranser, ble det levert litt flere Fendt enn Valtra i november. Det betyr at de kostbare traktorene fra Tyskland, ender med en markedsandel på over 20 prosent. De finske traktorene som selges av noen Eiksentre, samt Akershus Traktor og noen frittstående forhandlere sikret seg 48 leveringer, og tviholder på bronseplassen for året, bak Massey Ferguson. Det er lite trolig at Valtra kan gjenta fjorårets bragd å bli mest solgte traktor i år, skriver traktor.no.

Felleskjøpet og John Deere ligger godt an til å sikre tittelen som mest solgte traktor i 2021, med 550 leverte traktorer hittil i år. Det ble levert litt flere gule og grønne arbeidshjorter i november, sammenlignet med 2020. Likevel havner de på fjerdeplass. Deutz-Fahr (13), New Holland (11) og Lovol (7) fulgte på de neste plassene.

Neste artikkel

Desember ble grønn