Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mattilsynet vil ha tilbakemelding via SMS

Fra 15. september starter Mattilsynet med brukerundersøkelser på SMS etter inspeksjoner.

Undersøkelsene vi sender ut vil være anonymisert, forklarer adm. dir. i Mattilsynet, Ingunn Midttun Godal. (Foto: www.gudim.no)
Undersøkelsene vi sender ut vil være anonymisert, forklarer adm. dir. i Mattilsynet, Ingunn Midttun Godal. (Foto: www.gudim.no)

– Vi skal lytte til hvordan de vi fører tilsyn med opplever inspeksjonene våre. Det er nyttig informasjon for oss for at vi skal kunne utvikle Mattilsynet i riktig retning fremover, sier adm. direktør i Mattilsynet, Ingunn Midttun Godal i en pressemelding.

Fra midten av september vil Mattilsynet sende en SMS med fire spørsmål de ønsker svar på, i etterkant av inspeksjonen.

Gård eller gatekjøkken

Det gjelder enten tilsynet har ført inspeksjon på en gård, et oppdrettsanlegg, et gatekjøkken eller hjemme hos en hundeeier.

– God kommunikasjon og dialog med de vi er på inspeksjon hos er viktig. Vi jobber for å gjøre det enklere å gjøre rett for alle vi fører tilsyn med. Svarene fra brukerundersøkelsen skal vi bruke til å forbedre oss og vurdere om det er behov for endringer i måten vi arbeider på, sier Ingunn Midttun Godal.

Annonse

Informasjon og observasjoner

Dette er spørsmålene Mattilsynet ønsker svar på:

* Ved starten av tilsynet, ga vi deg informasjon om hva vi skulle se på?

* Ved avslutningen av tilsynet, forklarte vi hva vi hadde observert?

* Alt i alt, hvor fornøyd eller misfornøyd er du med gjennomføringen av dette tilsynet?

* I hvilket fylke ble tilsynet gjennomført?

– Undersøkelsene vi sender ut vil være anonymisert og kan derfor ikke spores tilbake til den som svarer på undersøkelsen. Det er frivillig å svare på undersøkelsen, men vi håper at så mange som mulig vil bruke to minutter på å gjøre Mattilsynet bedre ved å gi oss innspill, sier Godal.

Neste artikkel

Mattilsynet-direktør står fast ved aktivitetsforbudet