Håper på eksportsuksess med kyllingbein

Nortura og Felleskjøpet har investert over 100 millioner kroner i et anlegg som foredler kyllingbein til nesten 100 prosent protein.

Bioco foredler kylling- og kalkunskrotter til mange ulike produkter. Prosessen de bruker heter enzymatisk hydrolyse. (Foto: Sune Eriksen/Norilia)
Bioco foredler kylling- og kalkunskrotter til mange ulike produkter. Prosessen de bruker heter enzymatisk hydrolyse. (Foto: Sune Eriksen/Norilia)
Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

Bondebladets digitale produkter (Appen Bondebladet og nettsiden bondebladet.no) kan benyttes gratis av alle som er mottakere av Bondebladet gjennom medlemskap i Norges Bondelag og andre samvirkeorganisasjoner, samt av alle som har et eget abonnement på Bondebladet. Klikk her for å lage en digital bruker!

Digital

Bestill

3 måneder for kun 125,-

Komplett

Bestill

3 måneder for kun 225,-

Neste artikkel

Nortura-sjef frykter samme EMV-utvikling på egg som kjøttdeig