Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Hanne Refsholt valgt til ny styreleder i Hoff SA

HOFF er det første landbrukssamvirket med en styreleder som ikke er eier i selskapet.

Ny styreleder: Det faktum at jeg ikke er potetprodusent, men likevel er valgt som styreleder for Hoff SA ser jeg på som en tillitserklæring», sier Hanne Refsholt. (Foto: Vidar Sandnes)
Ny styreleder: Det faktum at jeg ikke er potetprodusent, men likevel er valgt som styreleder for Hoff SA ser jeg på som en tillitserklæring», sier Hanne Refsholt. (Foto: Vidar Sandnes)

Hanne Refsholt ble valgt som ny styreleder i Hoff under årsmøtet. Refsholt har mer enn 28 års erfaring fra Tine SA, blant annet som konsernsjef fra 2005 frem til utgangen av 2018. Hun har også innehatt en rekke styreverv.

– Jeg ser frem til dette vervet og å få muligheten til å bidra ytterligere til den gode utviklingen som det tidligere styret har staket ut retningen for. Med mange år i samvirket og næringsmiddelbransjen, har jeg en erfaring som jeg håper også vil komme Hoff SA til gode», sier Hanne Refsholt.

God kjennskap til norsk landbruk

Refsholt overtar etter Eilif Due som har sittet i styret siden 2006, og har hatt styreledervervet siden 2007. Han fratrer etter eget ønske.

«HOFF SA har hatt en god utvikling de siste årene. Refsholt har lang erfaring fra å lede et selskap som har lykkes godt i markedet samtidig som hun har meget god kjennskap til norsk landbruk og samvirkeselskapene, så jeg er sikker på at selskapet nå er i de beste hender», sier tidligere styreleder Eilif Due.

Annonse

Glad for tilliten

I vedtektene til HOFF SA gis det mulighet for å ha inntil to eksterne representanter i styret. Styret består nå av en ekstern styreleder, fem eiervalgte styremedlemmer og tre ansattevalgte styremedlemmer. HOFF SA er dermed det første landbrukssamvirket som har valgt en styreleder som ikke er eier i selskapet.

– Det faktum at jeg ikke er potetprodusent, men likevel er valgt som styreleder for HOFF SA ser jeg på som en tillitserklæring», sier Refsholt.

Det nye styret

Foruten Hanne Refsholdt består styret av: Morten Tømte (nestleder og region øst), Trond Huuse (region øst), Hans Egil Colbjørnsen Sletten (region øst), Tørres Bore (region sør), Jan Vidar Skulbørstad (region Nord), Kay Robin Kristiansen (ansatterepresentant), Arnt K. Klepp (ansatterepresentant)og Per Olav Truberg (ansatterepresentant).

Neste artikkel

Kvar vår det same