Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

FK Agri investerer 50 mill i nytt verksted på Hamar

Felleskjøpets avdeling på Hamar er en av de største i landet. Verkstedet, som er et av de travleste i hele FK, skal nå utvides og moderniseres kraftig.

Hamar-regionen er et av områdene hvor vi har størst virksomhet med kornmottak og kraftfôrfabrikk på Stange, og en stor avdeling i Hamar. Nå utvides satsningen ytterligere med nytt verksted på 1500 kvadratmeter, skriver FK Agri.

Annonse

– Vi har rett og slett kapasitetsproblemer på verkstedet vårt i Hamar. Det er det nest største verkstedet vårt målt i omsetning, og det til tross for at verkstedhallen er ganske liten. Dette skal vi nå gjøre noe med og vil det neste året investere over 50 millioner kroner i et helt nytt bygg. Dette kommer kundene til å merke, og ikke minst våre ansatte som får et topp moderne verksted hvor de kan skru John Deere og alle andre maskiner og redskaper, sier Frode Dahl, maskindirektør i FK Agri.

Større areal og moderne utstyr vil også bedre helse, miljø og sikkerhet for de ansatte. Dagens verksted vil gjøres om til maskinutstillingshall når det nye verkstedet står klart.

Neste artikkel

Dag Fossen vil ha mer press på møllene