Vinbonde: Ønsket om å fylle jordet utenfor stuevinduet med vinranker før han ble 50, er realisert. Nå er Erik Lindås vinbonde på heltid. Årlig produseres 750 flasker musserende vin, som serveres under arrangementer på gården.
Vinbonde: Ønsket om å fylle jordet utenfor stuevinduet med vinranker før han ble 50, er realisert. Nå er Erik Lindås vinbonde på heltid. Årlig produseres 750 flasker musserende vin, som serveres under arrangementer på gården.

Bruker champagnemetoden på norske druer

Da Erik Lindås bestemte seg for å bli vinbonde på heltid, trodde han den største utfordringen ville bli å få druene modne.

Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

Bondebladets digitale produkter (Appen Bondebladet og nettsiden bondebladet.no) kan benyttes gratis av alle som er mottakere av Bondebladet gjennom medlemskap i Norges Bondelag og andre samvirkeorganisasjoner, samt av alle som har et eget abonnement på Bondebladet. Klikk her for å lage en digital bruker!

Digital

Bestill

3 måneder for kun 125,-

Komplett

Bestill

3 måneder for kun 225,-

Neste artikkel

Åmli-bønder spente på om de får nok grovfôr