Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Pris til Tine, Diplom-Is og Leiv Vidar

Stemt fram som årets leverandører av kjøpmenn.

Til å stole på: Tine var en av leverandørene som ble kåret. De er innovative, er til å stole på og sier aldri nei, står det i begrunnelsen. (Foto:Reitan Convenience)

Leiv Vidar, Tine og Diplom-Is stakk igjen av med prisen for Årets Leverandør i Reitan Convenience, skriver Reitan Convenience i en pressemelding.

Det er kjøpmennene i de tre kjedene Shell/7-Eleven, 7-Eleven og Narvesen som stemmer fram Årets Leverandør på det årlige Riksmøtet.

Dette sier kjøpmennene i Reitan Convenience om Årets Leverandører 2016:

Tine (7-Eleven):

Tine er en innovativ leverandør, og de leverer spennende nyheter som kundene i 7-Eleven ønsker. Leverandøren lever meget god kvalitet og er alltid til å stole på. Kundekonsulentene er mye ute i butikk, de responderer raskt og sier aldri «nei» til et spørsmål om hjelp. De er også dyktige på å tilrettelegge for salg, og kommer gjerne med gode salgstips. Kundeoppfølging og service er på aller høyeste nivå hos denne leverandøren.

Diplom-Is (Narvesen):

Annonse

Diplom-is jobber kontinuerlig med å levere topp service til Narvesen, og vi opplever en fantastisk service fra denne leverandøren. De leverer alltid som avtalt, og de finner løsninger hvis noe skulle dukke opp. De ansatte er blide og imøtekommende i hver eneste kontakt, og er derfor et eksempel til etterfølgelse med tanke på god kundebehandling. Kundene setter stor pris på produktene fra Diplom-Is, sommer etter sommer.

Leiv Vidar (Shell/7-Eleven)

Leiv Vidar leverer alltid høyeste kvalitet på sine produkter fra fabrikken på Hønefoss. Videre er de alltid tilgjengelige og stiller opp med veiledning ved behov. De ansatte sin positive serviceinnstilling gjør det til en glede å samarbeide med pølseprodusenten med 67 års erfaring. Leverandøren holder et høyt faglig høyt nivå, og de er gode på salgsfremmende aktiviteter når de er ute på sine mange butikkbesøk hos Shell/7-Eleven.

Neste artikkel

Reierstad fortsetter som styreleder i Tine