Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Døde i ulykke ved Felleskjøpet Holstad

Mann på 65 år omkom etter klemskader.

På Holstad i Ås. Den 65 år gamle ansatte døde som følge av klemskader, opplyser Arbeidstilsynet.

– Det har vært en dødsulykke der en mann på 65 år omkom. Det er snakk om en klemskade; det er det som er årsaken. Nå samarbeider vi med politiet for å komme fram til hendelsesforløpet og årsakssammenhengen. Politiet har startet en etterforskning, og vi bistår i den, opplyser tilsynsleder Tommy Pedersen ved Arbeidstilsynets avdelingskontor i Moss, til Østlandets Blad.

Politibetjent Ellen B. Brekke ved Øko- og miljøteamet i Follo leder etterforskningen av den fatale arbeidsulykken på Holstad i Ås.

Arbeidstilsynet bistår Øko- og miljøteamet i Øst politidistrikt avdeling Follo i etterforskningen av arbeidsulykken på Felleskjøpet på Holstad der en ansatt døde.

– Vi har en teori om hva som kan ha skjedd, i og med at det ikke var noen vitner til ulykken, forteller politibetjenten til oblad.no.

Annonse

Personen som omkom arbeidet med å stable storsekker med korn, de veier 600 kilo hver. Under stabling av sekkene har noe skjedd, og fem-seks sekker raste ned. Mannen fikk et par av sekkene over seg, skriver avisa.

Les mer: Færre dødsfall i landbruket

Neste artikkel

Vil bygge 750–800 nye studentboliger på Ås